MEDINA DESIRE

MALAYSIA HARI INI

TEMUBUAL SECARA LANGSUNG BERSAMA DUTA KLUBNA LALEH

MEDINA DESIRE ANNUAL DINNER ARABIC NIGHT 2019

Number Of Team Including Sabah, Sarawak, Brunai,Indonesia, Singapura

Leader

Stokis

Agent

Dropship

Our Speciality

  • Zero Cost Marketing – 95 %
  • Personal Coaching – 90%
  • Coaching Live di FB – 90%
  • Testimoni – 95 %
  • Jerat Jiwa – 95 %
  • Panah Jiwa – 95 %
  • Campaign – 95 %
  • Freegift – 95%

Why we are different

Because we have our own strategy that we called by the name of “Jerat Jiwa and Panah Jiwa”. Besides that, we also focus on “Zero Cost Marketing in our business, Which is all of our team doesn’t have to use their own cost to attract customer but we in the HQ will provide all the marketing cost. So for those who interested to know more just follow us and join our team now.

OUR PLEDGE

our ambassador

Testimony From Our  Team

Noorulasilah Ahmad

Master Platinum Leader

“Sepanjang saya berada dalam team Med ni ,banyak perkara yang saya dapat selesaikan antaranya saya bebas hutang (pinjaman) tanpa mengunakan bantuan sesiapa 100% dari duit join medina desire. Disamping itu, saya dapat menyimpan duit simpanan setiap bulan dan angkanya dah cecah 5 angka. Perkara-perkara lain tu dapat bagi mak duit setiap bulan, duit med ni mmg terlalu banyk bos beli keperluan yang lain dan keluarga”

Rohaya Rahim

Master Platinum Leader

“Alhamdulillah dgn Klubna Laleh hidup saya 100% berubah. Saya tinggalkan kerja hakiki dgn gaji bulanan 4 angka. Allah uji dgn sakit yg org mmg takut sgt. Breast cancer stage 3. Saya kuatkan semangat & lawan dan sentiasa positif,dgn bantuan & semangat dr suami, anak2 dan seluruh keluarga.
Kini saya berada dlm kehidupan yg alhamdulillah selesa. Berdiri sebuah rumah yg sebahagiannya adalah dr pendapatan jualan Klubna Laleh. Sebuah Kereta Toyota CHR utk kegunaan sendiri yg 100% dr hasil jualan juga. Dan kereta ke-2 utk keluarga Toyota VELFIRE. Alhamdulillah dgn pendapatan jualan online Klubna Laleh juga saya dpt membantu saudara terdekat

Tuan Zainuddin

Master Platinum Leader

“Saya masih berkerja dan dengan bantuan isteri, masih boleh jalankan perniagaan MED dengan mudah.Tak sampai 4 bulan sudah boleh buat simpanan emergency keluarga. Isteri dah boleh berhenti bekerja dan dapat memberi lebih perhatian kepada anak anak dan saya. Dapat lanjutkan pelajaran anak kedua ke University tanpa pinjaman .Serta boleh bantu anak saudara yang nak lanjutkan pelajaran ke University.
Setiap bulan dapat beri duit lebih dari biasa kepada keluarga ayah & umi mertua. Niat join team MED hanya nak cuba cuba tapi Alhamdulillah banyak perkara baik yang saya nampak.Satu lagi niat saya berniaga lebih kepada nak bantu orang dan bersaing secara sihat”

Omak Azie
Master Platinum Leader

“ALHAMDULILLAH SELAMA 3 TAHUN SAYANG BERSAMA SYARIKAT MED DESIRE, SAYA RASA PERUBAHAN SANGAT BESAR YANG DAPAT SAYA RASAKAN DARI SEGI MEMBANTU FAMILY SENDIRI DAN JUGA DENGAN IZIN ALLAH DENGAN PRODUK KLUBNA LALEH SY DAPAT BANTU ANAK TEAM DI BAWAH TEAMAURAOMAKAZIE LEBIH BERJAYA, YANG MANA SEBELUM NE BERTAHUN TAHUN CUBA SIMPAN DUIT NAK BUAT RUMAH, DENGAN JOIN BIZ KLUBNA LALEH TAK SAMPAI 1 TAHUN DAPAT BUAT RUMAH, YANG MANA NAK BAYAR HUTANG, DAPAT BAYAR. DAN BYK SY LIHAT DENGAN MATA SAYA SENDIRI KEJAYAAN SATU SATU ANAK TEAM.”

Zaitun ZAinuddin
Master Platinum Leader

“Alhamdullillah kewangan berubah, dah ada pendapatan tetap 5angka konsisten tiap bulan,dapat buat rumah tanpa loan dari bank,dapat beli van secara cash,dapat bercuti di hotel mewah,dapat tukar phone baru,dapat makan diluar dan dapat sediakan baju raya dan kelengkapan dgn selesa. Semua ini dari hasil klubna laleh”

Zulfa Alhana
Master Platinum Leader

“Terima Kasih buat founder dan team HQ.
Sebenanrnya kalau nak di cerita, memang 1 buku pun tak cukup, cukupla sini saya katakan sepanjang bisness #klubnalaleh banyak sangat manfaat yg saya dapat,.. Saya dapat buat renovation rumah RM 15K menggunakan sepenuhnya duit tabungan keuntungan bisness, saya dapat beli kereta TOYOTA YARISS dengan bayaran bulanan menggunakan duit untung hasil jualan #Klubnalaleh. Selain itu, saya dapat bagi duit belanja yg lebih utk mama, baba, pergi bercuti sekeluarga dan dapat belanja keluarga makan yang sedap2. Pokoknya memang banyakla manfaat yg saya dapat.. Belum lagi cerita beli barang kemas, dapat memberi sedekah setiap minggu, Alhamdulillah.. “

 

Noorahoney

Master Platinum Leader

“Pertama kali saya ucapkan ribuan terima kasih kerana diperjodohkan dengan MED. Sepanjang saya dalam MED banyak perubahan saya dapat terutama dari segi income. Saya adalah seorang fulltime SURI RUMAH tetapi dengan hanya berbisnez online dari rumah saya mampu jana income 5 angka sebulan..woww sangat2 kan seorang surirumah mampu ada income seperti seorang pegawai. So saya menyeru lebih ramai lagi surirumah2 untuk sama2 jana income bersama2 saya iaitu #surirumahbergaji dengan hanya menjual kopi KLUBNA LALEH by MEDINA DESIRE”

Farizah

Platinum Leader

“Saya Farizah Binti Musa atau lebih dikenali sebagai Yueya di dalam team MED telah menyertai MED selama hampir 4 tahun dan berhenti untuk seketika atas kekangan kewangan dan juga masa.Setelah lama berehat,saya memilih untuk menyambung kembali apa yang telah saya mulakan. Dan sejak itu hidup saya berubah 360 darjah sebagai seorang yang cukup cekal,berani,berilmu dan lebih positif. Dari segi kewangan & kehidupan memang tidak dapat disangkal. Terlalu banyak perubahan yang saya sendiri sukar nyatakan”

Zam Zambri
Master Platinum Leader

“Terima kasih tak terhingga kepada bos sham dan kak farah memberi saya peluang join dalam keluarga MED saya dapat berubah dari zero to hero. Macam tak percaya saya dapat berubah dari kerja promoter sampai berhenti kerja buat bisnes online sepenuhnya . Saya dapat mengeluarkan sebiji kereta 4×4 dari duit hasil jual kopi klubna laleh,boleh simpan duit simpanan dalam bank dan dapat bagi duit kepada mak dan ayah di kampung. Company MED sangat support macam tak percaya gaji sebulan macam kerja lebih dari gaji cikgu, terima kasih banyak banyak kerana memberi saya peluang dalam keluarga MED. Saya akan buat yang terbaik untuk terus maju lagi kehadapan bersama MED . Terima kasih bos sham dan kak farah”

Syafinaz
Master
Platinum Leader

“Alhamdulillah selepas join med banyak perubahan pada saya. Rezeki sentiasa ada dan ckup sehari hari dan jugak dapat membantu anak anak team yang kesempitan kewangan,yang paling best produk tidak penah parking tepi. Sampai sahaja terus habis. Terima kasih bos & mem banyak membantu bagi gift untuk tarikan customers”

Roita Simbolin
Master
Platinum Leader

“Semenjak saya join Jual klubna laleh team medina desire ,banyak perubahan, duit untuk sekolah anak anak pun cukup,boleh beli keperluan harian tanpa minta dari suami,boleh bagi mak,ayah duit tiap2 bulan ,dan boleh balik kampung tanpa pinjam duit sana sini,yg bestnya saya bermula dari agen sampai lah jadi MPL ,bermula dari zero sampai Upgrade MPL ,tq Team med banyak bantu saya”

Linda Adam
Master Platinum Leader

 

“Bermulanya saya menjual hanya lah untuk diri saya sendiri membeli dengan harga RM 78.00 dan bila ramai orang sekeliling saya nampak perubahan sy kurus LOST WEIGHT 14KG dalam masa 3 bulan saya berani kan diri untuk kenal lebih tentang #KLUBNALALEH ni, dan sy mulai aktif agent 2 bulan dengan modal Rm 290.00  dan saya daftar untuk jadi stokis dengan modal RM 1,908.00, dan sy follow the flow menjual dan terus menjual, saya beranikan diri ambil stock dengan kuantiti leader iatu RM 2,592.00, dan sy berjaya melahirkan ramai lg orang yg ingin dibantu atas masalah kewangan dan sampai 1 tahab HQ bg peluang kepada saya untuk menjadi MPL ( Master Platinum Leader ) ampang/kl, dan dari situ saya mula mengeluarkan modal untuk stock berjumlah RM 21,500.00,  selama 3thn bersama MEDINA DESIRE sy boleh keluarkan sebiji kereta 4 X 4 FORD
RANGER dengan DP RM 30K, dan saya dapat bagi ibu bapa sy duit belanja lebih”

Norhifariza
Platinum Leader

 

“Selepas melibatkan diri dalam Medina Desire saya serba sedikit dapat membantu suami dalam pembayaran yuran anak-anak yang masih bersekolah dan selain itu saya dapat membuat akaun simpanan untuk anak-anak saya. Saya juga mempunyai target mahu menghadiahkan anak sulung saya sebuah kereta myvi bagi memudahkan perjalanannya”

Nik Nur Aisyah

Executive Marketing

“Saya lebih berkeyakinan menghadapi individu lain,saya mampu menolong keluarga dari masalah kewangan,saya dapat mengenali erti kerjasama dalam kumpulan dan saya dapat menukar fikiran saya dari zero to hero”

Nor Fazilah

Executive Marketing

“Saya dapat keluar dari masalah kewangan disebabkan itu saya dapt memenuhi impian saya dan keluarga. Selain itu, saya dapat belajar bekerjasama dalam kumpulan dan belajar erti kekeluargaan”

Saiful Amri

Executive Marketing

“Saya berubah dari masalah kewangan dan saya dapat membantu keluarga saya.
Alhamdulillah syukur pada Allah petemukan saya dengan team med…”
Saya berjaya dengan medinadesire

Fazira

Executive Marketing

“Alhamdulillah Medina Desire telah mengubah kehidupan saya keluar dari masalah kewangan.Matang dalam perniagaan dan perlu sentiasa berusaha sehingga mencapai matlamat untuk terus maju kedepan.Medina juga memberi ilmu untuk berjaya dunia dan akhirat”

Meor Awaludin Marifatullah

Executive Marketing

“Alhamdulillah selepas saya join Team Medina Desire dengan menjual klubna dan laleh saya dapat beli apa yang saya inginkan dan ada diantara impian saya dapat saya perolehi selain itu saya juga dapat membantu ibu bapa di kampung”

Muhamad Asyraf

Executive Marketing

“Alhamdulillah berbekalkan setahun lebih bersama Medina Desire, baru saya tahu dan kenal bagimana untuk berbisnes dengan betul Klubna laleh adalah salah satu produk daripada Medina Desire yang berjaya dijual dengan mencatatkan sales Jutaan Ringgit selama seawal 6 bulan, Mungkin pada anda adalah ia sedikit tapi bagi saya yang baru bermula adalah satu pencapaian yang luar biasa, banyak Big Why dah tercapai dan kini saya fokus pada Team sebab dia, berjaya nya seseorang itu tanpa memanfaat orang lain, Saya boleh anda mesti boleh”

Mior Nazrul Hamdi

Executive Marketing

“Alhamdulillah beza sebelum dan selepas join team jual KlubnaLaleh ni memang sangat ketara nampak.Terutama dari segi kewangan, dapat bantu mak ayah dan adik – adik. Dari tak pernah bagi duit belanja untuk mak ayah, dah dapat bagi, dari tak mampu nak beli hadiah pada keluarga, kepada dah mampu untuk setiap bulan. Dari tak pernah nak share rezeki dengan mereka yang susah kepada risau jika tak bantu mereka. Ilmu dan kajayaan yang diperoleh dari team jual KlubnaLaleh ni memang sangat bermanfaat dan berharga untuk kami semua.

Alhamdulillah”

Ahmad Mukhris

Executive Marketing

“Alhamdulillah selepas saya join Team Medina Desire saya berjaya keluar dari masalah kewangan. MEDINA DESIRE telah mengubah hidup saya menjadi lebih professional dari segi bisnes. Saya berjaya dengan MEDINA DESIRE dengan hanya menjual Klubna dan Laleh”

Nur Suhaili

Executive Marketing

“Alhamdulillah syukur yaallah, bila join team MEDINA DESIRE banyak yang berubah dalam hidup sue. Hasil KLUBNALALEH juga bantu sue untuk BEBAS HUTANG/BERSEDEKAH dan lain lain, boleh create income UNLIMITED SETIAP HARI. Kata kata ini sue pegang sehingga kini. “Nak berjaya, ubah diri dulu buang sikap MALAS ! copy and paste orang yang dah berjaya. Focus and follow the step.”

Nur Amilia

Executive Marketing

“Alhamdulillah , Saya berjaya hingga ke tahap ini dengan menjual KLUBNALALEH sahaja, saya dapat selesai kan masalah kewangan saya, dapat bantu keluarga, dapat bantu orang yang lebih susah dan lebih fokus dengan kerja saya, saya masuk keluarga medina desire baru lah saya lebih fokus untuk terus berzakat, bersedekah. Banyak benda yang saya belajar tentang kebaikan di Medina Desire, Alhamdulillah allah pertemukan saya dengan keluarga Medina Desire. Syukur”

Siti Nur Izzati

Executive Marketing

“Alhamdulillah, bila dah masuk dalam company medina desire ni saya lebih berkeyakinan untuk ubah diri dari masalah kewangan. Saya dapat memenuhi impian saya dapat bantu keluarga saya. Selain itu saya dapat mengenali erti kerjasama dalam kumpulan. Dari saya tiada apa-apa tentang ilmu bisnes maka dekat sini saya merebut peluang tentang bisnes online zero cost marketing”

Nurul Aina

Executive Marketing

“Alhamdulillah, kehidupan saya berubah setelah Allah pertemukan saya dengan medina desire.. Saya dapat keluar dari masalah kewangan, dapat membantu keluarga saya. Selain itu, medina juga telah mengajar saya erti kebahagiaan apabila bersedekah dan berzakat setiap bulan bagi membantu orang yang lebih memerlukan.”

Let’s Start Something new
Say Hello!